avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract cadru de vanzare -cumparare produse alimentare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract cadru de vanzare -cumparare produse alimentare

Are cineva un contract cadru de vanzare-cumparare produse alimentare, intre un supermarket ( fara a mentiona denumirea, normal) ca si comerciant si un furnizor (fabrica ce produce anumite produse alimentare si bauturi ) ?

Ma intereseaza un model de contract mai complex, mai serios. Poate are cinea un model pt unul din marile supermarketuri din Romania si nu numai

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 19:11, 24 Ianuarie 2012
Gasiti pe internet o varietate foarte mare de contracte de vanzare - cumparare, deci aveti de unde alege. Va ofer un model aici : [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 321/2009 18bubu 18bubu buna ziua !stie cineva legea 321/2009 se aplica si contractelor castigate la licitatie? adica am avut o licitatie am castigat este vorba de produse alimentare ... (vezi toată discuția)
Legea 321/2009 privind comercializarea produselor alimentare siminaelena siminaelena Va rog mult daca aveti un model de contract comercial in baza legii 321/2009 va rog mult am nevoie urgent va multumesc e-mail: simina_elena2000@yahoo.com (vezi toată discuția)
Care este reglementarea care prevede stabilirea unui pret care sa nu fie mai mic decat costurile de productie karina1712 karina1712 Buna ziua, Va rog frumos sa-mi spuneti care este reglementarea care prevede stabilirea unui pret care sa nu fie mai mic decat costurile de productie pentru ... (vezi toată discuția)