avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 251 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate In ce conditii pot detine un detector de metale?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

In ce conditii pot detine un detector de metale?

este legal sa detii si sa folosesti un detector de metale?
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 21:01, 26 Ianuarie 2012
Precizati din ce punct de vedere intrebati ca si persoana fizica neautorizata sau ca unitate de profil?
ca persoana fizica neautorizata
Aveti nevoie de autorizatie.
Adresati o cerere (e tipizata) la Insectoratul General de Politie. Trebuie sa aveti factura in original (si copie), cazier judiciar, chitanta care dovedeste ca ati platit taxa la Trezorerie

Pentru mai multe amanunte cititi Ordinul MAI nr 251/409/2275/M115 din 2004 pentru aprobarea Normelor tehnice privind detinerea si comercializarea detectoarelor de metale: Capitolul 2.
Dar si OG 43 / 2000 republicata in 2006 privind protectia patrimoniului arheologic si declararea unor situri arheologice ca zone de interes national

Aici e un articol care v-ar putea interesa
www.avocatnet.ro/content/art...



~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Utilizarea detectorului de metale werepairit werepairit Buna ziua, Care sunt demersurile necesare pentru a utiliza in totala legalitate detectorul de metale la iesirea din cladirea detinuta de societate? Ma ... (vezi toată discuția)
Detinerea detectorului de metale luciani_2006 luciani_2006 Cine are dreptul sa detina si sa utilizeze detectoare de metale? Am citit in presa despre nenumarate confiscari si amenzi acordate persoanelor fizice care au ... (vezi toată discuția)
Autorizare detinere si utilizare detector de metale BaicanSorin BaicanSorin Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti in legatura cu modul in care trebuie interpretate Ordinul Nr. 251/409/2275/M 115 din 31 mai 2004 si OG nr. 43/2000 si cum ... (vezi toată discuția)