avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... EXECUTARE silita pacient cu probleme psihice
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

EXECUTARE silita pacient cu probleme psihice

tatal meu,la virsta de 60 de ani,ramas singur dupa moartea mamei mele,a vindut ceva pamint si a depus 6000 de euro in cont la o banca,apoi fara sa stie nimeni a scos o rata de 100 de milioane de la aceeasi banca ,se pare ca la indemnul altei persoane,insa creditul era doar cu adeverinta de salariu fara garantii,el avind atunci vreo 1250 ron salariu,apoi brusc n-a mai vrut sa mearga la lucru,s-a izolat ,a inceput sa acuze ca i se fura diverse lucruri,era clar ca a debutat o boala psihica,a fost internat,s-a pus diagnostic de tulburare deliranta persistenta,o vreme a fost bine,apoi a refuzat medicatia,a fost pe l-a politie dind diferite declaratii si solicitind ca nimeni sa nu se amestece in viata lui privata.Nu ne-a mai primit,nu a mai lucrat,a tot scos din cont bani pina s-au terminat dar ratele nu si le-a platit.Starea lui s-a agravat, a fost internat de urgenta,denutrit din cauza ca refuza sa manince si orice ajutor...in sfirsit ii vin acasa hirtiile de executare silita pentru 8000 de lei ,si executorul spune ca trebuie saplatim altfel ii executa partea din casa,acolo avind parte si eu si fratele meu ,dupa moartea mamei.Povestea e urita,el nu-si recunoaste boala,de doi ani nu are nici o sursa de venit,acum pe perioada cit el a fost internat am reusit sa adun acte sa ledepun sa vad cind poate iesi la pensie,insa nu stiu cum e procedura,cese intimpla ,ce sa fac,eu nu am obtinut curatela sa pot lua decizii in locul sau,el este detasat de realitate,si nu inteleg de ce banca in conditiile in care el nu si-aplatit ratele ii dadea lunar bani din cont,oricum nu stiu ce e de facut,multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:24, 25 Ianuarie 2012
cred ca cel mai ieftin in situatia dvs e sa-i platiti datoria si sa incercati apoi sa-l puneti sub interdictie judecatoresca sau sa incercati sa-l internati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort de o persoana bolnava psihic Santa33 Santa33 Divort de o persoana bolnava psihic, adica sotia sufera de o boala psihica care a devenit cu timpul foarte greu de suportat si la mijloc e copilul minor pe ... (vezi toată discuția)
Comisia de eliberare conditionata melinaR melinaR nepotul meu a intrat in comisie prina data pe 28 ianuarie aminarea a fost de 6 luni avind 3 rapoarte scoase 2 acum mai are unul ce se poate intimpla sa i dea ... (vezi toată discuția)
Bolnav psihic westkontakt westkontakt buna ziua! am un frate care de vreo 20 ani cel putin s-a dat bolnav psihic si a reusit sa pacaleasca sistemul la ora actuala avand pensie de boala si pensie de ... (vezi toată discuția)