avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare-cumparare cumparator minor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare-cumparare cumparator minor

una din matusile mele fara mostenitori directi vrea sa incheie un act de vanzare cumparare intre ea si fiul meu de 17 ani cum o peate face asa incat fiul meu sa fie unicul beneficiar al actului.multumesc
Cel mai recent răspuns: narcisa_salbatica , utilizator 12:03, 25 Ianuarie 2012
Simplu. Insa doar prin Notariat.
Exact, contract de vanzare cumparare autentificat de notarul public.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intocmire act vanzare cumparare imobil cumparator minor ginatoader ginatoader o matusa vrea sa faca un act de vanzare cumparare imobil intre ea si fiul meu in varsta de 17 ani si 7 luni se poate si cum ar trebui sa-l faca in asa fel ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren girbeaionicavioleta girbeaionicavioleta X este proprietarul unui teren + casa dar pe care l-a lasat drept mostenire prin testament unicului fiu. Atat X cat si fiul acestuia doresc sa vanda terenul ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare gabriela88 gabriela88 am si eu o intrebare, poate ma ajuta cineva. sunt doua surori care au mostenit un teren, iar fica uneia dintre surori vrea sa-si puna pe numele ei acel teren. ... (vezi toată discuția)