avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... De cate ori se poate amana pronuntarea?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

De cate ori se poate amana pronuntarea?

Am un proces la curtea de apel ,s-a judecat recursul si de doua ori s-a amanat pronuntarea sentintei din lipsa de timp-exprimarea exacta este:deoarece pentru deliberare este nevoie de mai mult timp se amana pentru data de...As vrea sa stiu de cite ori se poate amana ,este vreo regula sau ma pot astepta ca o duc tot anul in amanari?
s-a amanat pentru 28.05.2012... iar... :(
Da, este a patra amanare. Sa stiti ca exista motive pentru toate amanarile. Parerea mea este ca e mai bine ca instanta sa amane pronuntarea si sa chibzuiasca mai bine decat sa se grabeasca sa pronunte repede o hotarare, oricare fi ea. Bafta, sa ne dati o veste buna! :)
Ultima modificare: Joi, 24 Mai 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic
apar undeva motivele astea in dosar? sau in alta parte scrise? sau pot sa le aflu cumva?
Nu, nu apar, imi pare rau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pronuntarea in procesul civil Anca Puma Anca Puma Va rog frumos, cine poate sa-mi spuna si mie care este regula intr-un proces civil in ceea ce priveste pronuntarea, aceasta se face in sedinta publica sau ... (vezi toată discuția)
Portalul instanțelor de judecatã. detalii despre dosare. Popescu2012 Popescu2012 1. Potrivit cărei legi (regulament intern, etc.) se asigură veridicitatea detaliilor despre dosare (ne) publicate pe portalul instanțelor de judecată? ... (vezi toată discuția)