ContSters141818 
	    	Utilizator

ContSters141818 
	    	Utilizator	    

Laura Ciobeica 
	    	Moderator

Laura Ciobeica 
	    	Moderator	    

doresc sa traduc documentele romanesti in vederea unei viitoare casatorii intr=o tara araba si nu stiu pasii ce trebuiesc urmati, mi s-ar fi spus ca trebuie sa merg la ministerul de externe cum ca colo se fac toti acesti pasi....altcineva spune ca nu, trebuie sa gasesc un traducator autorizat de araba, apoi de mers la birul notarilor publici si apoi la ministerul de externe........ va rog, daca cineva are cunostinta de ceea ce trebuie sa fac, si unde anume trebuie sa merg, pentru o corecta finalizare, v-as ramane profund indatorata. Cu multumirile de rigoare, astept o mana de ajutor. :-/
Conform art.162 alin.4 din Legea nr.105 cu privire la reglementarea raporturilor de drept internaţional privat „Supralegalizarea actelor întocmite sau legalizate de instanţe române se face, din partea autorităţilor române, de către Ministerul Justiţiei şi Ministerul Afacerilor Externe”
 Laura Ciobeica, moderator
			 Andrada38 
	    	Utilizator

Andrada38 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Apatrid123	                   

BUNA ZIUA,sunt straini rezisent in Romania.am certificat de nasterea emis in Egipt in limba araba. Am pe el stampila ministerul de externe egiptean si ... (vezi toată discuția)
	                    Apatrid123	                   

BUNA ZIUA,sunt straini rezisent in Romania.am certificat de nasterea emis in Egipt in limba araba. Am pe el stampila ministerul de externe egiptean si ... (vezi toată discuția)

mihaela711	                   

va rog frumos sa ma ajutat cu un raspuns: vreau sa ma casatoresc in Egypt si am urmatoarele acte : hotarare de divort definitiva si irevocabila supralegalizata ... (vezi toată discuția)
	                    mihaela711	                   

va rog frumos sa ma ajutat cu un raspuns: vreau sa ma casatoresc in Egypt si am urmatoarele acte : hotarare de divort definitiva si irevocabila supralegalizata ... (vezi toată discuția)

anamarya	                   

Buna dimineata.Va rog, imi puteti spune ce acte imi trebuiesc pentru a ma castori cu un cetatean din Egipt.Am inteles ca am nevoie de un act scris in engleza ... (vezi toată discuția)
	                    anamarya	                   

Buna dimineata.Va rog, imi puteti spune ce acte imi trebuiesc pentru a ma castori cu un cetatean din Egipt.Am inteles ca am nevoie de un act scris in engleza ... (vezi toată discuția)