avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cine inlocuieste administratorul?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cine inlocuieste administratorul?

Reziliem contractul cu administratorul actual conform hotaririi a doi membri din 3 ai comitetului executiv. Pentru a avea continuitate trebuie imediat adus un nou administrator. Ca presedinte am convocat membrii comitetului pentru a vedea administratori noi insa ei nu sunt interesati, nu participa la nici o intilnire.
Pot eu semna singur contractul cu noul administrator odata ce membrii comitetului nu sunt de gasit deloc? Sun pe telefoane, scriu e mailuri, le bat la usi insa nu raspund si nu am ce face, trebuie angajat un nou administrator. Gunoiul trebuie luat, zapada data samd.
Multumesc, o zi senina.
Cel mai recent răspuns: Costica33 , utilizator 15:55, 26 Ianuarie 2012
Pai da.
Cum zicea cineva foarte bine azi aici: ca faci, de ce faci, ca nu faci, de ce nu faci.
Romanul nu e niciodata multumit si are obicei sa loveasca in cine nu e ca ei si vrea sa miste lucrurile din loc. Ii deranjeaza, nu stiu de ce.
Multumesc tuturor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dată “greșită” pe tabelul de cheltuieli la bloc, cu scopul anulării dreptului de a face contestație în 10 zile de la afișare. ce e de făcut? AlexandruLucaConstantin AlexandruLucaConstantin Buna ziua. Am sa va povestesc pe scurt: ma aflu in intr-un conflict civilizat cu asociatia de proprietati de la blocul in care locuiesc. Motivul? S-a spart o ... (vezi toată discuția)
Administrator bloc serban_alin85 serban_alin85 De vreo 2 luni de zile intretinerea apare semnata doar de catre administrator. Ce se poate face in aceasta privinta (nimeni nu il are la suflet), plus ca au ... (vezi toată discuția)
Cine face angajarile intr-o asociatie de proprietari ionut_79 ionut_79 Buna ziua, intr-o associate de proprietary cine face angajarile? comitetul sau se intruneste adunarea generala? multumesc (vezi toată discuția)