ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

Kyandra 
	    	Moderator

Kyandra 
	    	Moderator	    

Aveti dreptul ,in temeiul art 41 din Legea nr 7/1996 republicata sa solicitati la OCPI cercetarea inregistrarilor care alcatuiesc registrul cadastral de publicitate imobiliara
 florincreanga 
	    	Utilizator

florincreanga 
	    	Utilizator	    

Kyandra 
	    	Moderator

Kyandra 
	    	Moderator	    

liamic43 
	    	Utilizator

liamic43 
	    	Utilizator	    

Borza	                   

[b]Speta>[/b] Proprietarul unui imobil are inscrisa in CF o suprafata de 230 mp in urma masuratorii facuta de un ing cadastrist in realitate este de 360 mp. ... (vezi toată discuția)
	                    Borza	                   

[b]Speta>[/b] Proprietarul unui imobil are inscrisa in CF o suprafata de 230 mp in urma masuratorii facuta de un ing cadastrist in realitate este de 360 mp. ... (vezi toată discuția)

iustv	                   

Buna seara. Am nevoie de un sfat, intentionez sa cumpar un teren de 1000 m dar problema e ca propietarul nu are acte decat pe 300 m , pe acest teren este o ... (vezi toată discuția)
	                    iustv	                   

Buna seara. Am nevoie de un sfat, intentionez sa cumpar un teren de 1000 m dar problema e ca propietarul nu are acte decat pe 300 m , pe acest teren este o ... (vezi toată discuția)

tata_mosu	                   

Acum 30 de ani am cumparat o proprietate in intravilan si doresc sa o intabulez.Nu pot deoarece in urma masuratorilor facute acum,reiese ca am cam 70 m2 in ... (vezi toată discuția)
	                    tata_mosu	                   

Acum 30 de ani am cumparat o proprietate in intravilan si doresc sa o intabulez.Nu pot deoarece in urma masuratorilor facute acum,reiese ca am cam 70 m2 in ... (vezi toată discuția)