Buna ziua, am achizitionat o masina prin credit auto in anul 2007, am achitat ratele lunar pana in 2011 . Rata era in franci elvetieni si nu ne-am mai putut permite sa o platim . Am inapoiat masina firmei de leasing , iar acum tot primim acasa plicuri cum ca le mai datoram 6000 de franci dupa ce firma a vandut masina . Mentionez ca atunci cand am cumparat-o valoarea ei era de 11000 e , am dat avans 3000 de euro iar de cand am cumparat-o pana cand am inapoiat-o am platit la ea in jur de 6000 de euro iar firma a vandut masina cu 4700 de euro . Asadar, masina este achitata peste pretul ei initial iar ei totusi trimit scrisori cum ca vor pune oprire pe salariu . As vrea sa aflu daca este legal tot ceea ce fac ei , daca eu chiar le mai datorez ceva dupa ce bunul cu care am girat a fost luat si vandut .
Dumneavoastra ati luat un credit in franci elvetieni, iar calculul pe care l-ati facut aici e in euro. Refaceti calculul in franci sa vedeti daca da aceeasi suma.
Factura pt masina
Pena
Buna ziua,
Am o firma pe care din 2005 am achizitionat o masina in leasing financiar.
In martie 2010 am platit in avans restul de rate care le mai aveam ... (vezi toată discuția)