avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1591 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... valoare diurna pentru un pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

valoare diurna pentru un pfa

buna ziua! detin un pfa si m-ar interesa sa stiu cat este diurna legala pentru deplasari in afara orasului.multumesc
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 11:36, 2 Decembrie 2012
am o neclaritate vizavi de speta aceasta:
in codul fiscal valabil in 2010 era prevazuta aceasta deductibilitate limitata pt pfa-diurna-
si la aceea data pfa-ul nu avea dreptul de a avea angajati (doar din luna 05.2011 prin oug 46 ).Deci ce sens avea sa mentioneze in codul fiscal ca deductibil, ceva ce nu era posibil? (dupa cum sustineti cf cod muncii)
art. 48 din codul fiscal este aplicabil si altor forme de organizare care pot avea angajati intreprinderi individuale, profesii liberale (notari, avocati, medici), societati profesionale, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare deplasare in strainatate pfa break_noon break_noon Sunt PFA, si am contract cu o firma din Germania. Cei de acolo imi cer, mai mult sau mai putin regulat (o data la 1-2 luni) sa merg la ei, pentru discutii ... (vezi toată discuția)
Delegare CORNEA ADRIAN CORNEA ADRIAN Buna ziua Am citit articolul de astazi cu delegarea si detasarea, dar se refera numai la salariati. Eu am infintat un PFA, unde lucrez mult in teren, drept ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de delegare nyusziful nyusziful Buna seara, As avea urmatoarea nelamurire legata de delegare si diurna (indemnizatie de delegare) in tara a unui salariat. Asadar, care este nivelul minim ... (vezi toată discuția)