avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Recuperare cheltuieli judiciare.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Recuperare cheltuieli judiciare.

Buna seara! Finantele publice mi-au retinut din contul bancar 150 lei, ca fiind cheltuieli judiciare catre stat. Parchetul a cerut acest lucru in urma unei ordonante,
contestata in instanta si desfiintata. Deci, banii pe care parchetul s-a grabit sa mi-i ia (inainte de a exista o hotarare definitiva), acum pot sa-i recuperez. INTREBARE: cui ma adresez (pentru mai multa operativitate): parchetului pentru indreptarea greselii, finantelor publice sau judecatoriei ? Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:56, 27 Ianuarie 2012
Investiti hotararea instantei cu formula executorie si in baza titlului executoriu ,adresati-va la DGFP in vederea recuperarii sumei retinute netemeinic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma recuperari creante. este legal ? adriana_25 adriana_25 In urma neplatii unor rate la o banca, o firma recuperari creante COFIDIS IFN S.A., ne-a solicitat noua, care suntem tert poprit in acest caz, sa oprim o ... (vezi toată discuția)
Despagubire (daune morale)la legea 221 victor1906 victor1906 Am depus cererea in faza terminala la D.G.aFP., reprezentand despagubiri(daune morale) in valoare fixa ,stabilita prin sentinta civila emisa de Tribunal,fiind ... (vezi toată discuția)
Executare silita ghici ghici Buna ziua! am o oprire pe salar de 1/3 acum am primit de la o alta banca o oprire .Acestia din urma au trimis la institutia la care lucrez hotarare ... (vezi toată discuția)