avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Jurisprudenţă taxa de poluare suspendata
Discuție deschisă în Jurisprudenţă

taxa de poluare suspendata

am inteles ca s-a suspendat taxa de poluare pana in 2013, asta inseamna cu alte cuvinte ca daca imi cumpar maine o masina din spatiul comunitar pot sa mi-o inmatriculez fara sa mai achit acea taxa de poluare?!!! va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Stefan Bicov , Avocat 16:31, 28 Ianuarie 2012
Taxa este suspendata pentru masinile inmatriculate in Romania inainte de 2007,in cazul dumneavoastra trebuie sa platiti taxa.
Puteti sa o contestati de asemenea,pt discriminare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aspect taxa poluare 2012 CALIN74 CALIN74 in 2006 am inmatriculat pt. prima oara in RO un autoturism second hand adus din germania;la acea data nu exista aceasta taxa de poluare dar am achitat accize ... (vezi toată discuția)
Taxa: timbru de mediu Cristi Cristi Cristi Cristi Buna,daca puteti sa mam lamuriti si pe mine cu ceva.Am citit pe un site in legatura cu taxa auto spunea acolo asa: \'\'Timbrul va fi plătit o singură ... (vezi toată discuția)
Costuri taxa auto vicenzasimona vicenzasimona Buna ziua, cat costa taxa de poluare a unei masini aduse de afara si inmatriculata in Romania inainte de 1 ian 2007.am inteles ca sunt taxe diferite pentru ... (vezi toată discuția)