avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... sfat urgent: inselaciune, abuz de incredere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

sfat urgent: inselaciune, abuz de incredere

Buna ziua,
va rugam sa ne scrieti ce pasi trebuie urmati in situatia in care avem o mare banuiala ca suntem victime de inselaciune, abuz de incredere si escrocherie? respectivul care ne-a inselat (...) am aflat azi ca are un proces pe aceeasi "tema" cu alte persoane...
este urgent, multumim pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: iesiredinindiviziune , utilizator 12:59, 2 Martie 2012
ii faceti o plangere penala la politie si explicati exact ce anume s-a intamplat
O plângere nu se poate face doar pe o bănuială ci pe fapte concrete. S-ar putea să aibă procese dar asta nu înseamnă că sunt penale .Aşa că mai bine vedeţi dacă faţă de d-voastră respectivul şi-a îndeplinit obligaţiile şi numai dacă nu a putut, nu a vrut, v-a înşelat, atunci acţionaţi prin plângere, în care trebuie să daţi date concrete, pentru a avea un răspuns pe măsură.în acest caz
Multumim mary-anna si liamic43.
iesiredinindiviziune a scris:

avem o mare banuiala ca suntem victime de inselaciune, abuz de incredere si escrocherie?

Analizati cu responsabilitate situatia,asigurati-va ca in cauza a fost savarsita infractiune si numai in temeiul unor probe indubitabile,formulati plangere catre autoritatile competente sa cerceteze
Daca suspiciunea dvs nu se confirma ,riscati sa raspundeti dvs pentru fapte prevazute de legea penala

Multumim.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartie semnata in alb uztilizatornou uztilizatornou Buna ziua. In urma cu doua luni am dat o suma de bani, 3 hartii semnate in alb, o copie dupa buletin si o copie legalizata dupa certificatul de nastere unui ... (vezi toată discuția)
Reclamat la politie pentru alt obiect la posta Mihai426 Mihai426 Acum aprox. 7 luni am pus la vanzare un anunt pe olx cu niste adidasi iar in coletul de la posta pe care urma sa il trimit cumparatorului am pus alte ... (vezi toată discuția)
Cum aș putea găsi un avocat pt a-mi putea recupera banii pe ... Godgearodica@gmail.com Godgearodica@gmail.com Cum aș putea găsi un avocat pt a-mi putea recupera banii pe care i-am investi în bitconi țin să menționez că firma este înregistrată pe Anglia. (vezi toată discuția)