avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare absolventi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare absolventi

salutare. imi puteti spune si mie pashii care trebuiesc urmatzi daca firma vrea sa angajeze absolventi, in cazul carora Somajul contribuie cu un procent la salariul acestora?
si daca puteti, enumerati-mi cateva avantaje si dezavantaje ale unei posibile colaborari cu A.J.O.F.M. in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:24, 23 Martie 2015
Buna ziua!
momentan sunt absolvent somer si am gasit un "prieten" cu firma care sa ma angajeze pe perioada nedeterminata la un punct de lucru de peste 50km distanta de domiciliul meu actual in vederea solicitarii "AJUTOARELOR" atat pt angajator cat si pentru angajatul absolvent...

Intrebare am...
Eu nu prea o sa fiu la lucru pe durata contractului.... ce se poate intampla ?
pot fi controale? daca da, ce se poate intampla?
Este problema angajatorului dvs., daca ii convine sa nu dati pe la locul de munca .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrarea in munca marialb marialb Ași vrea să aflu care sunt facilitățile unei firme,în situația angajări unui somer cu diplomă de bacalaureat și studi superioare în ... (vezi toată discuția)
Dati-mi un sfat! bobo2010 bobo2010 Buna ziua! M-am angajat acum 1 an si 10 luni la o firma, printr-o conventie de 3 ani pentru tinerii absolventi.Pe scurt contractul semnat intre firma si ... (vezi toată discuția)
Angajare proaspat absolvent silvia99 silvia99 exista beneficii pt o firma privata in cazul angajarii unui proaspat absolvent de facultate? in ce conditii? multumesc! (vezi toată discuția)