avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decontare naveta cadre didactice
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decontare naveta cadre didactice

Buna ziua!Sotia mea e cadru didactic si pentru a-si exercita atributiile e nevoita sa faca naveta in alt oras la 30 km distanta cu microbuzul avand abonament in fiecare luna.Incepand din 15.09.2011 pana in prezent a inaintat in fiecare luna conducerii scolii actele necesare,facturile pentru decontarea nevetei dar i s-a raspuns ca nu sunt bani.S-a adresat si primariei in scris,cu nr de inregistare,insa au spus ca va primi acelasi raspuns ca nu sunt bani.Doresc sa stiu care sunt pasii necesari pentru a se adresa instantei si impotriva carei institutii trebuie deschisa actiunea?Scoala,Primarie sau Consiliul Local?Am studiat Instructiunea MECTS nr. 2/2011 privind decontarea navetei cadrelor didactice si legea 128/1997: art.104 alin.(3) insa sut in dubii.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: alexalex555 , utilizator 07:07, 30 Noiembrie 2012
Buna. Sunt in aceeasi situatie. V-as fi recunoscator pentru raspunsul unui profesionist.
proces...se castiga toate...si sumele pot fi executate silit...alta cale nu exista
Dar as dori sa stiu impotriva cui sa indrept actiunea in instanta?Impotriva CL sau primarie??
Aceeasi problema am si eu.
Nu stiu pe cine sa actionez in instanta. Primaria, Consiliul Local, Scoala sau pe toate?
CONSILIUL LOCAL , solicitând, obligarea acestuia la decontarea cheltuielilor pe mijloacele de transport la și de la locul de muncă, pentru perioada ....

Alte discuții în legătură

Decontare naveta cadre didactice maria-m maria-m daca un cadru didactic navetist parcurge distanta de la domiciliu la locul de munca 50 km si are cursuri sa zicem 4 zile pe saptamana x4 saptamani-16 zile ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea unei legi IoanStana IoanStana Sunt prof.titular la o școală de stat și fac naveta la aceasta institutie.Cu toate ca exista o lege pentru decontarea navetei pentru cadrele didactice ... (vezi toată discuția)
Nerespectare ordonanta de urgenta 83-2014 cataleata cataleata Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu privire la urmatorul articol: OUG 83-2014 OUG 83-2014 Art. 37. - (1) in anii 2015 si 2016, personalul didactic auxiliar ... (vezi toată discuția)