avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Scrisoare trimisa la locul de detinere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Scrisoare trimisa la locul de detinere

Buna ziua! Am trimis o scrisoare unei persoane aflate in arest preventiv, impreuna cu o poza. Din cate cred, poza nu a primit-o. Este posibil acest lucru? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:26, 31 Ianuarie 2012
De ce credeti acest lucru? Asa vi s-a comunicat de catre destinatar?
Nu prea vad motivele pentru care ar exista vreo cenzura in acest sens ,adica de a primi , alaturi de scrisoare, si o poza.Este chiar curios .
Nu cred ca au dreptul sa ii opreasca poza daca era decenta.
Depinde si ce poza i-ati trimis.
Da, era decenta(tip portret). Dar totusi nu a primit-o. Era in plic, alaturi de scrisoare...da, ciudat. Stiu ca unii oameni sunt privati de anumite drepturi, dar totusi....
nu are cum sa nu primeasca acea fotografie.
scrisorile se deschid in prezenta persoanei careia ii este adresata si asta nu pentru a retine vreo fotografie ci pentru ca in scrisoare sa nu fie introduse cine stie ce substante ori sume de bani.
deci chiar nu e posibil .probabil persoana v-a indus in eroare din varii motive.
Bine, dar scrisoarea a primit-o?
Din cate cred, poza nu a primit-o.

Nu de altceva dar pana si "onor" instantele de judecata mai primesc cate o scrisoare (recomandata) si o plaseaza in alt dosar (din "greseala") in functie de interesele uneia dintre parti.
Ce asteptati de la copoi? Lege si onoare? :D
Ultima modificare: Marți, 31 Ianuarie 2012
ContSters184021, utilizator

Alte discuții în legătură

Legislatie internet radumir radumir Buna ziua, Situatia este in felul urmator : exista un blog functional. Posturile sunt compuse din informatii si poze preluate de pe site-uri de ... (vezi toată discuția)
Dreptul la imagine ana maria nitu ana maria nitu salutare tuturor! as avea nevoie de un raspuns pentru urmatoarea situatie: in anul 2008 am lucrat la o firma cu care actualmente sunt in proses pentru plata ... (vezi toată discuția)
Fotografiile mele sunt folosite pe un website fara acordul meu scris corinadi corinadi fotografiile mele sunt folosite pe un website fara acordul meu scris cel care a facut siteul respectiv refuza sa le stearga ba mai mult facand referire la ... (vezi toată discuția)