avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... stres psihic, agresivitate verbala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

stres psihic, agresivitate verbala

este posibil ca angajatorul (privat) sa raspunda in fata legii de faptul ca este agresiv verbal, nu este de acord sa ofere servicii sociale conform legii, iar eu cand ii spun, ma umileste, ma ameninta ca daca nu imi vad de treaba mea, ma da afara?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:05, 30 Ianuarie 2012
Da, exista posibilitatea angajarii raspunderii angajatorului in cazul in care se constata incalcari ale legislatiei ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare proces verbal contraventie qwersat qwersat Buna ziua Este pentru prima data cand postez pe acest forum Drept urmare ,va rog sa-mi scuzati micile stangacii , daca vor apare Doresc sa va prezint o ... (vezi toată discuția)
Dreptul asociatiilor de proprietari de a sanctiona knk knk Noul regulament al asociatiei de proprietari impune sanctiuni pentru: - lucrarile de constructie neautorizate din bloc/apartament; - incalcarea programului ... (vezi toată discuția)
Raspunderea la serviciu Adevar1 Adevar1 Buna ziua, Sunt angajata la o firma privata ( cu contract de munca) pe postul de Administrator si mi s-a cerut verbal sa emit mai multe Facturi/ Nota de debit ... (vezi toată discuția)