avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... firma in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

firma in insolventa

firma la care lucrez de 5 ani a intrat in insolventa ,.este vb de o firma mare in comert cu 2000 de angajati. in contractul colectiv de munca nu avem stipulat nimic despre salarii compensatorii
avem dreptul la acesti bani ?
sau la cele 3 salarii din fondul de garantare?
cum procedam
va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 17:50, 3 Februarie 2012
Procedura insolventei nu presupune in mod automat falimentul societatii. Poate s-a initiat procedura insolventei din cauza debitelor pe care societatea le are fata de terti si isi va continua activitatea sub un plan de reorganizare judiciara. Oricum, conform legii nr. 85 / 2006 privind procedura insolventei, creantele salariale sunt creante garantate. Informati-va mai atenta cu privire la situatia actuala a societatii.

Oricum, conform legii nr. 85 / 2006 privind procedura insolventei, creantele salariale sunt creante garantate

creantele salariale cu ce sunt garantate ???

in contractul colectiv de munca nu avem stipulat nimic despre salarii compensatorii
avem dreptul la acesti bani ?

NU

sau la cele 3 salarii din fondul de garantare?
cum procedam

conform legii 200/2006

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii-insolventa magcris magcris daca societatea intra in insolventa si aplica procedura planului de reorganizare, cum voi reusi sa imi primesc salariile restante. nb. aceste salarii ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii restante de la soc aflata in insolventa! Mateias Loredana Mateias Loredana Buna ziua, Lucrez la o soc aflata in insolventa (pe parcurs sa aprobat planul de reorganizare al soc.)si am restante salariale in jur de 5 luni. As dori sa ... (vezi toată discuția)
Prioritatea creantelor salariale in procedura insolventei casanova casanova Mi-am desfasurat activitatea in cadrul unei societati care a intrat in insolventa . Drepturile salariale neincasate au prioritate si in cadrul procesului de ... (vezi toată discuția)