Ce se intampla daca am emis o factura si in locul contului societatii a fost trecut contul unei persoane fizice?Banii au fost incasati.Nu au fost probleme de nici o parte.Factura a fost achitata cu OP.Ar fii o problema contul acela!
Mi se pare ca nu aveti de gand sa tineti cont de sfaturile primite si nu stiu daca din comoditate sau nu , pentru ca nu necesita o operatiune complicata solutia problemei .:coffee:
Eu spun ca in contabilitate vor fi probleme... care vor genera probleme si in fiscalitate, la eventualele controale de specialitate....
Ar mai fi si o varianta mai putin legala (chiar deloc), pe care poate o veti descoperi Dvs, daca tot nu vreti sa faceti nimic cu transferul banilor in contul firmei.
Am inteles.Deci un OP de la pers fizica pt societate in care sa se specifice "transfer pt clientul X" adica cel de la care trebuiau de fapt sa intre banii.Multumesc!
Exact. In felul aceste banii intra in contul societatii si puteti stinge creanta clientului. Mi se pare ciudat cum a acceptat banca sa incaseze un OP pe care erau mentionate denumirea si CUI -ul PJ-ului si contul PF-ului