avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Organizarea profesiei de avocat.
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Organizarea profesiei de avocat.

Buna ziua!...Va rog sa imi raspundeti si mie la o intrebare in legatura cu organ. prof. de avocat....Trebuie invatate pt examenul de admitere si ultimele modif. ale legilor?de ex legea statutului profesiei de avocat are modif care au intrat in vigoare de la 1 oct 2008, dar in tematica pt examen se cer doar modif intervenite pana la data de 31 iulie 2007.La fel si codul deontologic are modif din 2006, dar in tematica se cer doar cele intervenite pana la data de 6 dec 2002(varianta care de altfel este si publicata pe site-ul unbr).
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters14151 , utilizator 13:19, 31 Octombrie 2008
Buna ziua. Intrucat bibliografia pt organizarea profesiei de avocat este expres prevazuta in Hotărârea Consiliului UNBR nr. 423/27 septembrie 2008 si in care nu se specifica acele modificari aduse statutului la 1 octombrie 2008, nu trebuie invatate pt examen.
Si eu m-am gandit initial la acest lucru cu modificarile, insa in hotarare se specifica clar.
Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subiecte barou constanta munteanu mihaela munteanu mihaela este raportul juridic civil de invatat pt examen? a-ti observat k tematica nu corespunde cu subiectele, in sensul k subiectele nu acopera tematica? ma poate ... (vezi toată discuția)
Cand va fi examenul la barou in 2008? manu_ella manu_ella Buna ziua. Stie careva sa-mi spuna si mie cand va fi examenul la barou, avand in vedere ca inca nu s-a afisat data examenului pe site-ul www.unbr.ro, desi eu ... (vezi toată discuția)
Subiecte admitere barou ana3101 ana3101 \"Hotararea nr. 423/2008 a Consiliului U.N.B.R. Examenul de primire in profesia de avocat, tematica, bibliografie, subiecte\" este inca in vigoare? Multumesc (vezi toată discuția)