avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... recurs facut de catre parchet urgent
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

recurs facut de catre parchet urgent

buna ziua ,in procesul pe fond la tribunal am fost condamnat la 5 ani pt art 215 si evaziune darile la stat cealalta pers care este cu mine tot invinuit a fost achitat si el a fost la instigare art 215 dar parchetul a facut recus o sa fim chemati la parchet ?se mai pot depune acte sau martori la parchet?si cit tin ei dosarul?tinind cont ca eu am facut apel multumesc
Cel mai recent răspuns: Bisioc , utilizator 00:34, 8 Noiembrie 2019
Nu la parchet o sa fiti chemati ci la o alta instanta de judecata.
Se pot depune inscrisuri in instanta de recurs.
multumesc din suflet dvs intodeauna imi raspundeti la intrebari am o intrebare daca iasa rau la curtea de apel o sa ajung la inalta curte cit m-ar costa onorariu dvs sunteti din buc?
ce inseamna alta instanta curtea de apel? azi o ajuns dosarul la parchet,,, cit dureaza pina primim termen?am dovezi am aflat ca dnu carui i-am cesionat firma a incheiat contract la orang dupa cesiune si am fost la orang si am cerut copie contract si factura si nu am primit ca este in arhiva la buc ,dar am primit verbal cod abonat si suma datorata si ,data cind s-a incheiat contractul ,si cei de la orang mi-au zis ca datoria au vinduta la firma de recuperai la eos am sunat si acolo dar eu nemai avind calitate in firma nu obtin nimic cum sa fac sa obtin acel contract ca judecatoarea a zis ca celui carui i-am cesionat firma nu a lucrat niciodata pe ia si nu a avut actele societati nici odata deci m-ar ajuta acest contract? cum il obtin?
Daca este recurs dupa prima instanta o sa se judece procesul in raza judetului unde s-a judecat fondul cauzei.
Adica nu veti veti ajunge la Bucuresti la ICCJ.
Insa daca Curtea de Apel Bucuresti este competenta sa judece recursul dosarul va ajunge la Bucuresti.
In raport de pedeapsa pronuntata nu este exclusa nici posibilitatea sa se ajunga la ICCJ...pentru ca pare sa fie o incadrare juridica cu pedeapsa inchisorii de la 10 la 20 de ani...
Dosarul nu are cum sa ajunga la parchet, el merge la Curtea de apel. O sa fiti citat la primul termen, nu se stie cat dureaza.
Daca propuneti probe in apararea dvs., nu trebuie sa le aveti, ci sa spuneti instantei, va face ea demersuri sa obtina copii dupa contractul respectiv printr-o adresa la firma de telefonie mobila.

Alte discuții în legătură

Este aceasta hotarare definitiva? picika picika buna in decembrie 2011 am fost condamnat la 1 an inchisoare cu supraveghere.(art.215 alin 1,2,3) atat parchetul cat mine am declarat recurs,parchetul a cerut ... (vezi toată discuția)
Masura supravegerii prevazuta de art. 863 cod penal dodonica dodonica Cand in decizia penala se aplica art 863 cp, -a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul de unde sa judecat cauza din Romania ... (vezi toată discuția)
Se dau achitari la inalta curte ? gemi gemi buna ziua este adevarat ca la inalta curte nu se dau achitari?sunt la art 215 (vezi toată discuția)