buna seara,
sunt intr-un proces cu fostul angajator si vineri, 03.02.2012, urmeaza sa se pronunte rezultatul ( nu stiu daca se numeste asa:blush2:) si as vrea sa-mi spuneti cam la ce sa ma astept. lucrurile s-au intamplat cam asa: concediere cu art. 65/1, fara aducerea la cunostinta in decizie a faptului ca aveam dreptul la contestarea in instanta, cu altcineva pe postul meu ( de fapt, cu sarcinile mele), pe parcursul procesului nu a prezentat in totalitate inscrisurile cerute de avocatul meu (nejustificand, practic, desfiintarea postului), nu a raspuns la interogatoriu, avocatul lor nu s-a prezentat decat o data, de doua ori trimitind pe altcineva, iar ultima oara lipsind cu desavarsire ( nu stiu daca are vreo importanta), dand dovada de o lipsa totala de profesionalism si respect.
puteti inticipa ceva?
va multumesc
buna ziua, din nou,
va rog sa-mi spuneti care este termenul legal in care se redacteaza si se primeste sentinta (prin posta?), deoarece eu o astept din data de 3 febr. 2012 de cand s-a pronuntat. este posibil sa dureze mai mult (sa se depaseasca termenul), de ordinul lunilor, pana la primirea ei? ce stiti, din experienta?
o zi buna!
Este foarte greu de precizat exact termenul in care veti primi hotararea ... depinde de volumul de munca al acelui complet de judecata ... daca doriti puneti depune cerere pentru urgentarea si comunicarea hotararii...
Termenul de 30 de zile pentru redcatarea motivarii este un termen de ... recomandare.
In practica am asteptat si 6 luni pentru o sentinta, dar am primit si in termenul de 30 de zile.
Continutul il puteti afla daca cereti de la instanta o copie a "minutei" (partea finala a hotararii, cu pronuntarea detaliata).
Uneori se poate afla si daca discutati pur si simplu cu grefiera.
Probabil este cum a zis avocatul, s-a anulat decizia de concediere, daca ati cerut s-a dispus si reintegrarea, dar fara (o parte din) daunele cerute.
Plangere cedo
bcory
Buna seara,
Ma poate ajuta cineva cu un formular si cu ceva sfaturi pt. a redacta o plangere la CEDO?
Fac precizarea ca am luat cunostiinta de durata de 6 ... (vezi toată discuția)