avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... \"anticipare rezultat\"
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

"anticipare rezultat"

buna seara,
sunt intr-un proces cu fostul angajator si vineri, 03.02.2012, urmeaza sa se pronunte rezultatul ( nu stiu daca se numeste asa:blush2:) si as vrea sa-mi spuneti cam la ce sa ma astept. lucrurile s-au intamplat cam asa: concediere cu art. 65/1, fara aducerea la cunostinta in decizie a faptului ca aveam dreptul la contestarea in instanta, cu altcineva pe postul meu ( de fapt, cu sarcinile mele), pe parcursul procesului nu a prezentat in totalitate inscrisurile cerute de avocatul meu (nejustificand, practic, desfiintarea postului), nu a raspuns la interogatoriu, avocatul lor nu s-a prezentat decat o data, de doua ori trimitind pe altcineva, iar ultima oara lipsind cu desavarsire ( nu stiu daca are vreo importanta), dand dovada de o lipsa totala de profesionalism si respect.
puteti inticipa ceva?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:43, 5 Septembrie 2012
va multumesc pt. raspuns. va tin la curent.
o zi buna!
buna dimineata,
din pacate, ceea ce ma speria, s-a produs. recursul a fost admis, nu stiu ce contine pt. ca nu s-a redactat inca, a.i. va rog sa-mi spuneti ce as putea sa fac in continuare, deoarece este revoltator ceea ce se intampla. situatia este net favorabila mie, din pacate sistemul de pile si relatii functionand din plin la mine in oras. in instanta a dat dovada de o lipsa totala de interes fata de proces, nu a adus documentele solicitate, raspunsul la interogatoriu etc., a.i. acum, nu stiu ce as putea face in continuare sa se faca dreptate. insasi decizia de concediere este nula din start, necontinand toti termenii prevazuti de lege, concedierea nu a urmat pasii legali s.a.m.d. vreau sa stiu daca mai am vreo portita legala sau daca pot muta cumva in alta parte procesul.
astept orice sfat si intrebare din partea dvs. cu mare interes.
Din pacate, nu mai aveti decat sansa exercitarii unei cai extraordinare de atac impotriva hotararii pronuntate in recurs ... Contestatia in anulare si/sau revizuirea se pot exercita in conditiile expres prevazute de Codul de procedura civila, art.317-328.
nu a adus documentele solicitate

Daca aveti chef sa luptati cu sanse minime de castig, si documentele solicitate aveau o semnificatie care schimba situatia, atunci faceti o plangere penala instantei in baza infractiunilor in legatura cu serviciul pe care le gasiti in Codul Penal, desi ar trebui sa fie suficient sa relatati in plangere ce va nemultumeste si organele de cercetare penala sa clasifice infractiunile (fiindca instanta e obligata prin normele procedurii civile sa aduca orice act cerut, in special de la orice autoritate publica sau persoana juridica, altfel, trebuie sa considere acea proba castigata de partea adversa aceluia care refuza sa aduca proba nejustificat, deci fara dubiu din motive ca-l incrimineaza)
va multumesc pentru raspunsuri, insa nu inteleg unde pot face plangerea penala si impotriva cui. documentele nu au fost aduse in totalitate cele solicitate, desi ele existau si, chiar si asa, am castigat in instanta. nu inteleg cum s-a putut schimba total situatia.
va multumesc.

Alte discuții în legătură

Plangere cedo bcory bcory Buna seara, Ma poate ajuta cineva cu un formular si cu ceva sfaturi pt. a redacta o plangere la CEDO? Fac precizarea ca am luat cunostiinta de durata de 6 ... (vezi toată discuția)
Revizuire - recurs instanta competenta asanacheromel asanacheromel Buna ziua , Va rog sa ma lamuriti intr-un proces legat de o hotarare care sa tina loc de act autentic . -Proces deschis la judecatoria orasului F ... (vezi toată discuția)
Cum introduc o actiune la iccj intr-un proces de munca impotriva recusului respins ca nefondat la curtea de apel Luminita Pop Luminita Pop Ce cale de atac sa folosesc si ce articol din Codul de proc. civila impotriva unui recurs respins ca nefondat de catre Curtea de Apel? Precizez ca am cerut ... (vezi toată discuția)