avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pãrinþi necãsãtoriþi. Dezinteresul tatãlui ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pãrinþi necãsãtoriþi. Dezinteresul tatãlui faþã de mama însãrcinatã ºi faþã de copil

prietena mea a ramas insarcinata cu un domn care in momentul de fata si-a dat seama ca vrea sa isi mai traiasca viata libertin departe de o femeie insarcinata cu copilul sau. pe scurt la inceput a vrut copilul acum ne spune ca nu il intereseaza decat dupa ce se naste...
intrebarea mea este ce ar putea dansul sa faca juridic vorbind daca el nu este interesat in acest moment de aceasta femeie si de copilul ei, motivand aceasta lipsa din viata lor in aceste luni prin simplul fapt ca vrea sa profite de ultimele clipe de libertate.....
Cel mai recent răspuns: sebastian-barbulescu , utilizator 08:17, 1 Februarie 2012
nu ii poate face nimic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi parintesti Turb Turb Buna seara! O prietena, are o intrebare pentru cine stie a raspunde scurt si cuprinzator! A ramas insarcinata, iar dupa respectivul i-a spus ca sa aleaga ... (vezi toată discuția)
Relație pasageră, urmată de o posibilă sarcină nedorită de partener și de hărțuire. cum poate evita tatăl să-și exercite drepturile și obligațiile de părinte? ContSters461809 ContSters461809 Salut, Am decis sa am o relatie cu o colega de munca, imediat dupa divortul meu. I-am zis ca incercam si vedem ce iese. Eu eram depresiv, mersesem la ... (vezi toată discuția)
Divort dupa o casnicie de 11 luni din care a rezultat o sarcina ElenaTarna ElenaTarna buna! am o foarte buna prietena care e intr-o situatie f dificila. S-a casatorit in dec 2012 si in ianuarie 2013 a ramas insarcinata. Au plecat amandoi in ... (vezi toată discuția)