avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensia alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensia alimentara

o intrebare pensia alimentara restanta de 5 ani se prescrie?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 10:51, 1 Februarie 2012
Da, dupa 3 ani
multumesc
puteti va rog sa-mi spuneti care este legea nr si articolul ca la mine este mai comlicata situatia si trebuie sa ma pregatesc ca bani de avocat nu am si ma voi reprezenta singur
Decretul nr.167 din 10 april 1958 valabil pentru perioada de pana la 1 octombrie 2011 si Codul Civil (Art. 2.517) dupa aceasta data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Precriptia invocata si din oficiu leus leus Va rog o parere: Daca pe rol este o cerere de incuviintare executare silita pentru un credit prescris de acum 10 ani si litigiu se afla in faca de ... (vezi toată discuția)
Perioada de timp legala solicitare despagubire accident rutier emandi emandi Buna ziua, am fost victima unui accident rutier grav in aprilie 2010. Hotararea procuraturii emisa in feb 2011 a stabilit ca nu am avut nicio vina. Soferul ... (vezi toată discuția)
Prescriere credit cu garantie imobiliara Danelian Danelian Buna ziua, In anul 2007 am contractat un credit cu garantie imobiliara pentru care a girat un var de-al meu cu apartamentul.Pana in 2011 totul a decurs ... (vezi toată discuția)