avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Actualizare Program Ordin de plata si Foi de varsamant ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Actualizare Program Ordin de plata si Foi de varsamant – versiune din 26.11.2012

Aplicatia pentru prelucrarea asistata, validarea si listarea ordinelor de plata/foi de varsamant conform cu OMFP nr.246/2005 cu modificarile si completarile ulterioare si OMEF nr.1294/2007, a fost actualizata in 31.01.2012, si poate fi descarcata de aici:

[ link extern ]
Am si eu o intrebare: cum trebuie setat opfv 2012, varianta 1.0.6, ca sa listez 2 exemplare OP pe aceeasi pagina? Al meu scoate doar cate un exemplar pe pagina, si acela in format "vedere - landscape".
Pentru a nu mai imprima in format "landscape" trebuie setata imprimanta, in opinia mea.

Listarea a doua exemplare pe pagina se face selectand numarul ordinului de plata pe care doresti sa-l listezi, apoi accesezi "Listare OP/FV" , iar acolo te intreaba daca doresti sa tiparesti intr-un singur exemplar sau doua.
Aplicatia pentru prelucrarea asistata, validarea si listarea ordinelor de plata/foi de varsamant a fost actualizata in 26.11.2012 cu versiunea 1.0.6 si poate fi descarcata de aici:

[ link extern ]


De la aceeasi adresa se poate descarca aplicatia pentru prelucrarea asistata, validarea si listarea ordinelor de plata cont tranzitoriu conform prevederilor OMFP nr 1801/2011 -versiunea 9, publicata in 07.01.2013.
Gabrielle Monique a scris:

Pentru a nu mai imprima in format "landscape" trebuie setata imprimanta, in opinia mea.

[...]


Sunt de aceeasi parere. Programul OPFV nu are optiunea setarii imprimantei. Deci, listeaza cu ce imprimata e "default" si in formatul in care e aceasta setata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe salarii elascurtu elascurtu Buna:) As vrea sa stiu si eu in ce conturi IBAN ale trezoreriei se platesc taxele aferente salariilor (CCI, somaj pers, somaj unit, cass pers, cass unitate, ... (vezi toată discuția)
Conturi plati buget ianuarie 2014 mariusf09 mariusf09 Buna seara, s-au modificat conturile pentru platile contributiilor salariale aferente lunii ianuarie 2014? vad ca a aparut o noua versiune a programului de ... (vezi toată discuția)
Descarcati! nou! bilant iunie! raportari contabile la 30 iunie 2011 pentru operatori economici Valentin_buzau Valentin_buzau [b]BILANT IUNIE! Raportari contabile la 30 iunie 2011 pentru operatori economici [/b] A aparut kitul pt bilantul la 30.06.2011.Il puteti descarca de aici: ... (vezi toată discuția)