avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... vrem sa divortam de comun acord dar nu stim ce pasi sa ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

vrem sa divortam de comun acord dar nu stim ce pasi sa urmam

vrem sa divortam de comun acord,avem un baietel de 6 anisori,o casa facuta impreuna,dar problema e ca noi vrem sa locuim impreuna in continuare( ptr cresterea si educatia copilului,cat si ptr a nul rani in urma divortului dat fiind varsta frageda)si nici casa nu am vrea sa o vindem momentan.va rog sa ma ajutati sa imi spuneti cam ce ar trebui sa fac si unde sa merg.cu respect.cami
Cel mai recent răspuns: Adrian Copil , Consilier juridic 15:09, 13 Februarie 2012
ms gi_jane te rog unde as putea sa gasesc si sa aflu cat ma costa?scz da e prima data cand trec prin asa ceva.:help: multumesc.eventual daca pot vb cu dumneavoastra .
mergeti intai la notar ( la oricare) si intrebati cat va costa, iar pentru mediator.. cautati in link pe cineva mai aproape de dvs.
[ link extern ] /

Faceti si partaj, sau numai de divort e vb? Puteti apela si la un avocat ( altul) pentru redactarea cererii de divort
Ultima modificare: Luni, 13 Februarie 2012
gi-jane2, moderator
doar divort vrem fara partaj si sa ramanem la custodie comuna.multumesc
Mergeti la notar, intrebati-l cat va costa divortul si cat dureaza. Apoi contactati un mediator, oferiti-i jumatate din cat v-a cerut notarul si solicitatii ca divortul sa se pronunte in 3 zile. Daca va fi de acord cu pretul dar nu stie cum sa faca ca divortul sa se pronunte in 3 zile contactati-ma si va voi da informatiile necesare. Multa bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort daniella28 daniella28 buna ziua,sotul meu a depus anul trecut actele de divort,pana azi nici primul termen nu a fost.vreau sa stiu,cu actele depuse acum am mai putea sa facem divort ... (vezi toată discuția)
Divort, partaj cosminilie cosminilie suntem de 22 de ani impreunaavem un copil de 21 ani, in toti acesti ani sotia [inca]a muncit adunat vreo 2 ani , eu muncesc din 91 in aceasta casnicie,iar de ... (vezi toată discuția)
Divort de comun acord Mia25 Mia25 Buna seara, Am si eu o intrebare, eu cu sotu am cazut de acord sa divortam pe cale amiabila, mentionez ca la mijloc se afla un copil de un an, vreau sa stiu ... (vezi toată discuția)