As dori sa aflu ce acte sunt necesre pt deschiderea unui magazin( mic) desfacere produse panificate...ce avize sunt necesare pt o astfel de activitate si la ce suma se ajunge( cat cost sa iei toate avizele pt functionarea unui astfel de magazn + acte pt deschiderea uni SA, SRL sau AF).
Care tip de societate este cel mai indicat pt o astfel de activitate : SRL, SA sau AF???
Aceasta intrebare ma face sa va intreb de ce nu ati cautat informatii despre fiecere tip de activitate pe site-urilr dedicate acestui scop, iar pe acesta sa puneti intrebari doar daca nu va descurcati.
Magazinul poate fi AF sau SRL dupa cum preferati, dar pentru a decide va sfatuiesc sa va informati despre diferenta dintre ele.
SA nu puteti fi pentru ca SA= sociatate pe actiuni, adica sunteti cotata la bursa. Ceea ce nu cred ca este cazul.
SA nu puteti fi pentru ca SA= sociatate pe actiuni, adica sunteti cotata la bursa. Ceea ce nu cred ca este cazul.
#-o
Nu asta e explicatia pt care nu se poate SA .. zic eu ...
SA = nr. min de actionari 5, capital social 2.500 RON, forma de organizare si de administrare e mai complexa decat la SRL
Plus ca un SA nu trebuie sa fie neaparat cotat la bursa =D>