avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Vreau stimulentul de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Vreau stimulentul de insertie

buna ziua, sunt in concediu maternal si vreau sa ma intorc la serviciu la 1 an.intrebarea este daca imi afecteaza cu ceva faptul ca am sa depun dosarul indemnizatie copil mai tarziu decat ultima zi a concediului postnatal.multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:21, 2 Februarie 2012
1. Dosarul pentru indemnizatia pentru CCC il puteti depune si mai tarziu dar veti primi indemnizatia de la data depunerii.

2. Pentru a primi stimulentul de insertie trebuie sa optati pentru varianta de CCC pana la 1 an si sa reluati activitatea inainte sa implineasca copilul 1 an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie ccc alinadinca alinadinca buna ziua, as vrea sa stiu daca indemnizatia se plateste de la terminarea concediului postnatal sau de la data depunerii dosarului, a durat mai mult decat ma ... (vezi toată discuția)
Primesc stimulentul de la stat si sunt iar insarcinata ina2010 ina2010 Buna ziua Am o mare nelamurire in ceea ce priveste situatia mea actuala.In curand depun dosarul opentru simulent pentru ca am revenit la serviciu luna ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez sa primesc stimulentul de insertie? florinonly florinonly Buna ziua, Va rog sa imi comunicati cand pot sa ma intorc incampul muncii pentru a beneficia de stimuletul de intoarcere din concediul crestere ingrijire ... (vezi toată discuția)