avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inmatricularea auto fara plata taxei de poluare: ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatricularea auto fara plata taxei de poluare: Solutie - Admis fond

Buna ziua tuturor, am si eu o intrebare legata de inmatricularea fara plata taxei a unui autoturism. Am avut la inceputul lunii Ianuarie procesul legat de inmatriculatre auto fara plata taxei de poluare solutia fiind - Admis fond. Din pacate avocatul care l-am platit sa se ocupe de caz nici macar nu stia ca mi-a fost admis procesul, ba mai mult mi-a zis ca a fost respins dupa care am verificat pe portalul justitiei cu numarul de dosar si am aflat ca a fost admis. Care ar fi demersurile si sansele pentru inmatricularea fara plata taxei ??? Va multumesc si astept parerile dumneavoastra !!!
Cel mai recent răspuns: ContSters140930 , utilizator 18:33, 2 Februarie 2012
Vezi daca se formuleaza recurs. Daca vei avea o hotarare irevocabila lucrurile se vor simplifica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa de poluare LiviuP13 LiviuP13 La data de 05.01.2010 am achizitionat un autoturism din Belgia . Am platit suma de 3.200 ron conform TAXEI DE POLUARE PENTRU AUTOVEHICULE . Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto fara plata taxei de poluare - sentinta redactata gresit roscatu_red roscatu_red Buna ziua! As dori un raspuns avizat la problema mea. Am castigat in decembrie 2011 procesul de inmatriculare a unui autoturism fara plata taxei de poluare ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto fara plata taxei de poluare? ContSters236831 ContSters236831 buna seara, un prieten a castigat procesul deschis pentru inmatricularea auto fara plata taxei. S-a prezentat la politie cu sentinta si toate actele necesare ... (vezi toată discuția)