avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de crestere a copilului - vreau sa reiau munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de crestere a copilului - vreau sa reiau munca

buna ziua,sunt si eu in concediu de crestere a copilului de 10 luni de zile si vreau sa mi reincep activitatea la locul de munca,cum se procedeaza?va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:30, 4 Februarie 2012
LA ce data ati nascut?
Pentru care dintre variante ati optat?
In principiu daca doriti sa reveniti la munca trebuie sa mergeti la nagajator si sa faceti o cerere de reincepere a activitatii
Faceti o cerere catre angajator prin care solicitati incetarea suspendarii contractului individual de munca (CIM) si reluarea activitatii in baza aceluiasi CIM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire la locul de munca florentinaudangiu florentinaudangiu Buna ziua , in momentul de fata sunt in Concediu de crestere copil , am optat sa stau 2 ani cu el acasa , dupa terminarea acestei perioade nu mai doresc sa ma ... (vezi toată discuția)
Reincepere activitate in timpul cic la un alt angajator bumbulut bumbulut Buna ziua! Va cer sfatul privind 2 chestiuni: 1. Am optat pentru CIC de 2 ani (pana in mai 2015), dar ivindu-se o oportunitate foarte atragatoare de ... (vezi toată discuția)
Lndemnizatie pentru cresterea copilului alinalucascris alinalucascris Buna.As avea o intrebare:momentan sunt in concediu pentru cresterea copilului,iar la inceputul acestuia am optat pentru varianta de 2 ani.Insa acum cand ... (vezi toată discuția)