avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... expertiza
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

expertiza

Buna seara la expertiza contabila la un caz de delapidare nu trebuie sa participe si inculpatul pentru ca expertul a facut expertiza cum a vrut pagubitul . Ce trebuie sa faca inculpatul ?
Cel mai recent răspuns: INASEL ALIN - Cabinet de Avocat , Avocat 22:38, 3 Februarie 2012
sa depuna obiectiuni. Organul de urmarire penala trebuia sa-l incunostinteze despre numirea unui expert si sa ceara depunerea de obiective
expertiza se face pe baza obiectivelor stabilite in sarcina expertului. Daca inculpatul are anumite obietive trebuie sa le propuna. In cazul in care le propune si nu primeste un raspuns la fiecare obiectiv ori acesta este ambiguu poate formula obiectiuni sau o contraexpertiza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme expert contabil aledical aledical Buna seara daca ma poate ajuta si pe mine cineva. Am un caz de delapidare expertul contabil este delegat de catre cine si pe ce criterii? la expertiza pot ... (vezi toată discuția)
Expertiza delapidare gresita aledical aledical buna ziua este vorba de un dosar de delapidare la prima expertiza de si eu am cerut sa se verifice acea lista care o aveam eu de la firma la plecare expertul a ... (vezi toată discuția)
Expert consultant in cadrul procesului penal alexandra.a1404 alexandra.a1404 Partea vatamata poate fii expert consultant in cadrul procesului lui, daca are calitatea de expert contabil autorizat? (vezi toată discuția)