avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... probleme expert contabil
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

probleme expert contabil

Buna seara daca ma poate ajuta si pe mine cineva. Am un caz de delapidare expertul contabil este delegat de catre cine si pe ce criterii? la expertiza pot participa si eu ca acuzat ? pot cere scimbarea expertului pentru ca am impresia ca este pe o miina cu partea vatamata. expertul este platit dupa prejudiciu?
Cel mai recent răspuns: peraspera , utilizator 13:16, 7 Martie 2012
1.cazul de delapidare este in faza de urmarire penala? Expertul contabil este ales de politie de pe lista pusa la dispozitie de CECCAR.
2.dvs, ca persoana cercetata, puteti propune obiective la expertiza si face obiectiuni.
3.atata vreme cat expertul, pentru a-si face treaba, are nevoie de actele parti vatamate, poate lasa impresia ca "colaboreaza" cu aceasta.
va multiumesc pentru raspunsuri doresc sa stiu cum pot cere o alta expertiza si alt expert pentru ca expertul a facut foarte mari greseli
o expertiza extrajudiciara, facut in afara dosarului penal, de catre un expert platit de dvs, ar putea justifica refacerea expertizei judiciare si schimbarea expertului. DACA diferentele dintre cele doua sunt foarte mari si grosolane.
Puteti depune obiectiuni la raportul de expertiza deja efectuat sa puteti solicita o contraexpertiza ...
Se pot, dar trebuie sa fie luate in consideratie si admisa refacerea expertizei. Un expert mi-a spus: "Eu nu va iau nimic!" (in plus...- adica, fata de ce am platit) dar, a fost doar UN TEST, iar raportul...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model reclamatie expert contabil adisoi adisoi Buna ziua Cum pot depune plingere impotriva unui expert contabil intrucat a prezentat tribunalului un raport de expertiza lapidar si nedezvoltat ignorand ... (vezi toată discuția)
Expertiza tehnica auto ujiman ujiman Accident rutier cu victime. M-am constituit parte civila si am formulat plangere penala. A fost intocmita o expertiza judiciara auto care dupa parerea mea nu ... (vezi toată discuția)
Expertiza contabila extrajuduciara ceruta de politisti? serban.mirela74 serban.mirela74 Politia poate cere expertiza contabila extrajudiciara?Pot sa formulez obiectiuni asupra acesteia sau o pot respinge? Detalii: Intr-un dosar de cercetare ... (vezi toată discuția)