avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SOCIETATE CU CONTRACT DE PARTENERIAT
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SOCIETATE CU CONTRACT DE PARTENERIAT

Buna ziua tuturor de pe forum ,
Am o propunere din partea unei cunostinte care este stabilita in Germania si care se ocupa cu diverse lucrari in constructii . Aduce oameni din Romania pentru lucru in domeniul constructiilor si amenajari interioare . Propunerea ei este urmatoarea : sa lucram cu firma mea , personalul pe care il angajaza sa fie angajatii mei cu contract si asigurare medicala . Ce trebuie sa fac care sunt pasii . Am uitat salariile , taxele catre stat vor fi suportate de catre ea .
Cel mai recent răspuns: afaceriiolden , utilizator 23:30, 4 Februarie 2012
aveti grija. intrebati la finante la metodologie va face indrumare gratuita, succes!

intotdeauna trebuie un administrator care sa raspunda pentru manipularea altcuiva, fara sa cunoasteti legislatia nu va BUCURATI .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate comerciala cu capital privat sabinna sabinna O societate comerciala cu capital privat vrea sa organizeze o licitatie pentru executia unor lucrari. Care este procedura de licitatie, in baza carei legi ... (vezi toată discuția)
Angajare persoana fizica ContSters296710 ContSters296710 Poate o persoana sa se angajeze sa execute o lucrare de constructie in regie proprie la un imobil proprietate, si ce inseamna de fapt acest lucru? ITM-ul ... (vezi toată discuția)