avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cui adresez plangerea penala?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cui adresez plangerea penala?

Buna ziua,

Am castigat un proces intr-un litigiu de munca dar angajatorul refuza sa puna in executare hotararea.
Vreau sa adresez o plangere penala dar nu stiu carui parchet trebuie sa ma adresez. Ma adresez Parchetului de pe langa judecatoria din localitatea mea de domiciliu sau Parchetului de pe langa Tribunalul care a judecat speta?
Cel mai recent răspuns: acata , utilizator 08:22, 3 Aprilie 2012
Revin cu detalii cu rugamintea de a ma ajuta:

1. angajatorul parat este o unitate de invatamant
2. prima instanta (tribunalul) s-a pronuntat in luna octombrie 2011. imediat dupa comunicarea sentintei m-am adresat angajatorului in scris pentru punerea in executare. acesta nu a raspuns in 15 zile dar a facut recurs
3. in ianuarie 2012 s-a judecat recursul iar decizia primei instante se mentine
4. tribunalul a memntionat pe hotarare ca "a ramas definitiva la 18.01.2012 prin respingerea recursului paratului si irevocabila la aceeasi data"(stampila accea mare, dreptunghiulara)
5. m-am adresat angajatorului cu o noua notificare de punere in executare dar iarasi au trecut 15 zile si nu mi-a raspuns
6. verbal mi s-a spus ca hotararea este "incidenta Legii 230/2011"

Va rog sa-mi spuneti daca angajatorul are dreptate cand spune ca mi se aplica Legea 230/2011 privind plata esalonata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art. 261 din codul muncii arhontele arhontele Art. 261. Neexecutarea unei hotărâri judecătoreşti definitive privind plata salariilor în termen de 15 zile de la data cererii de executare adresate ... (vezi toată discuția)
Modificare in parte a sentintei in recurs! florinsadova florinsadova Am castigat procesul intr-un litigiu de munca pe fond .Atat eu cat si angajatorul am facut recurs.A fost admis recursul meu privitor la cheltuieli de judecata ... (vezi toată discuția)
Hotarare ioana2525 ioana2525 Am primit hotararea de la Tribunal pentru acordarea drepturilor salariale. Dupa perioada de 10 zile de recurs, dc nu imi sunt virati banii pe card cand ma pot ... (vezi toată discuția)