avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Pot solicita Garzii Financiare repararea prejudiciului ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Pot solicita Garzii Financiare repararea prejudiciului suferit?

Buna Ziua,

In urma unui control al Garzii Financiare s-a stabilit ca o societate ar avea de plata accize, calculand in acest sens o suma uriasa. La solicitatea societatii comerciale, inspectia fiscala constata ca (dupa mai multe controale incrucisate, intinse pe perioada a 9 luni), de fapt, societatea datoreaza un debit de 10 ori mai mic decat cel calculat de garda financiara, debit care se achita pe loc. Avand in vedere ca in urma notei de constatare a garzii financiare activitatea societatii a fost paralizata prin indisponibilizarea tuturor resurselor financiare, fapt ce a determinat rezilierea contractelor atat cu furnizorii cat si cu clientii, se poate solicita garzii financiare repararea prejudiciului suferit?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 11:51, 5 Februarie 2012
in principiu, se poate !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garda financiara stelian67 stelian67 Sunt actionar in doua societati comerciale si administrator pentru amindoua din anul 2000. De-a lungul a 10 ani am avut cite 7-8 controale de la Garda ... (vezi toată discuția)
Control pfa eugen_r2 eugen_r2 Bună ziua, Am un pfa cu domeniu de activitate \"realizare de software la comandă\". Sediul l-am stabilit într-un imobil din zona rurală pe unde nu trec ... (vezi toată discuția)
Politia economica sneferu1st sneferu1st Poate politia econimica solicita acte in vederea unei relatii cu o alta societate comerciala fara ca societatea respectiva sa fi facut sesizare? Poate politia ... (vezi toată discuția)