avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... nou-nascut in Franta din parinti romani
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

nou-nascut in Franta din parinti romani

un nou-nascut pe teritoriul francez, din parinti cetateni romani, va putea dobandii cetatenia franceza si documente de legitimare franceze ? (comparativ cu legislatia germana)
- pentru a putea calatorii in Romania, in vederea obtinerii certificatului de nastere, precum si a pasaportului, este nevoie de un titlu de calatorie emis de ambasada (consulatul) Romaniei in Franta?
Cel mai recent răspuns: yvk , utilizator 23:55, 5 Februarie 2012
Pentru a calatori in Romania aveti nevoie de titlu de calatorie pentru copilas. Legitimarea franceza o faceti cu certificatul de nastere al copilului. Nu trebuie sa calatoriti in Romania pentru a obtine certificatul de nastere si pasaportul copilului , puteti sa solicitati ambasadei sau consulatului ce aveti mai aproape de dvs. inscrierea certificatului de nastere. Tot acolo puteti solicita si pasaportul. Trebuie sa aveti actele dvs., pasapoarte, certif de nastere, de casatorie si certificatul de nastere a copilului. Sa va traiasta micutul, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii.:vishenka:
Ultima modificare: Duminică, 5 Februarie 2012
Justitiarul71, utilizator
Despre obtinerea cetateniei franceze: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare copiilor nascuti in strainatate pentru a calatorii miha.filip_88 miha.filip_88 as dori sa stiu daca este obligatorie detinerea de certificat romanesc pentru a putea aduce din romania in spania copilul( nascut in spania).certificatul pe ... (vezi toată discuția)
Procura sau pasaport pentru venirea in tara cu minor nascut in italia Mariusoo Mariusoo eu sunt in Italia...sotia a nascut aici si am decis sa inchid activitatea de aici si sa revenim in tara...asi pleca cat mai repede....copilul are o luna ... (vezi toată discuția)
In cazul unui copil de doua luni nascut in franta din parinti ... dointza dointza In cazul unui copil de doua luni nascut in Franta din parinti romani, mama poate calatori spre Romania cu bebelusul, ce documente sunt necesare?? Mulțumesc (vezi toată discuția)