avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Modificari si constructii fara autorizatii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Modificari si constructii fara autorizatii

Am dat spre inchiriere un apartament la parterul unui bloc.
Chiriasii din apartament au construit balcon in dreprul bucatariei, au desfiintat peretele si au facut usa care da in balcon, au spart un perete si au scos cada montand cabina de dus.
Eu nu le-am cerut acest lucru si nici in contract nu am semnalat ca vreau modificari...ci doar sa de-a cu putina lavabila pe pereti pe care eu o cumparasem ulterior.
Le-am spus ca eu nu le platesc nici un material si mi-au spus ca nu trebuie deoarece aveau materialele si trebuia sa scape de ele...
ce fac acum??
multumesc
Cel mai recent răspuns: Ion Gabriel Anghelus , Avocat 16:03, 14 Decembrie 2008
Faceti notificarea catre chiriasi si sa avetii si raspunsul lor tocmai .......ca sa va preconstituiti acte si sa aveti argumente ca sa nu va faceti vinovat de modificari
Daca au trecut mai mult de doi ani nu va mai faceti probleme.
Pana atunci ... poate nu va i-a nimeni la intrebari, atata timp cat nu s-a umblat la structura de rezistenta sau nu depasesc limitele bunului simt aceste modificari !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie constructie Gabriela007 Gabriela007 Buna ziua! Am o camera foarte mare si as dori sa o impart in doua, utilizand doar o usa si panouri din termopan, nu sparg niciun zid, nu folosesc alte ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie acoperis pt balcon Dan T. Dan T. Bon jour! În urmă cu trei săptămâni o firmă din subordinea Primăriei oraşului meu a tăiat plopul din faţa apartamentului meu (etajul 4 din 4), ... (vezi toată discuția)
Ajutor! probleme balcon construit la parter - posibil abuz politia locala iulian1986 iulian1986 In anul 2007 am cumparat un apartament cu 3 camere si un balcon de 19,54 metri patrati la parter. Anul acesta m-am hotarat sa il renovez dar culmea cand sa ... (vezi toată discuția)