ContSters249161 
	    	Utilizator

ContSters249161 
	    	Utilizator	    

termenul de prescriptie este de 3 ani de la data ramanerii definitive si irevocabile a sentintei judecatoresti prin care vi s-au acordat cheltuielile de judecata , aveti 3 ani pentru a pune in executare acea sentinta
termenul de 6 luni este cel de prescriptie a executarii silite (dc creditorul lasa sa treaca 6 luni fara a ecetua vreun act de executare silita )
~ final discuție ~
 edycef	                   

in urma unei hotarari judecatoresti am fost obligat la achitarea unei sume catre o societate comerciala , societate care a apelat la un executor ... (vezi toată discuția)
	                    edycef	                   

in urma unei hotarari judecatoresti am fost obligat la achitarea unei sume catre o societate comerciala , societate care a apelat la un executor ... (vezi toată discuția)

mihai62	                   

termenul de inceperea executarii silite se calculeaza de la ramanerii definitive a hotaririi instantei sau dela data cand executorul a primit acceptul instatei ... (vezi toată discuția)
	                    mihai62	                   

termenul de inceperea executarii silite se calculeaza de la ramanerii definitive a hotaririi instantei sau dela data cand executorul a primit acceptul instatei ... (vezi toată discuția)

corinasevastru	                   

Buna seara,
 Am o nelamurire, am un contract de credit de nevoi personale si din 2008 nu am mai platit ratele iar de curand am gasit pe site-ul ministerului ... (vezi toată discuția)
	                    corinasevastru	                   

Buna seara,
 Am o nelamurire, am un contract de credit de nevoi personale si din 2008 nu am mai platit ratele iar de curand am gasit pe site-ul ministerului ... (vezi toată discuția)