avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... model proces verbal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

model proces verbal

Buna ziua,

Pe scurt: avem un contract de intretinere cu o doamna batrana, care refuza mancarea gatita de noi. In schimb a gasit pe cineva care ii gateste.
Noi suntem de acord sa-i platim acest lucru, dar am vrea sa semnam un act prin care se adevereste faptul ca-i dam bani pentru acest lucru.
Mentionez faptul ca batrana a fost de acord sa plateasca ea jumatate. Cum ar trebui sa arate un proces verbal pentru acest lucru astfel incat in caz de un proces sa nu fie in dezavantajul nostru?


Multumesc.
Cel mai recent răspuns: potyi , utilizator 12:08, 6 Februarie 2012
redactati-l simplu, in 2 exemplare ...
trebuie sa contina datele persoanei (gen CNP ) care face mancarea , sau e de ajuns numele , serie buletin si nr buletin?

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare contract de intretinere? potyi potyi Buna ziua, Am incheiat un contract de intretinere in urma cu 2 ani cu o batrana de 84 ani,cu handicap de vedere care nu are nici o ruda in viata. In ... (vezi toată discuția)
Somatie plata amenda falsa! e-marius e-marius Buna ziua, Acum 3 zile sotia a a primit prin posta de la fisc un plic continand: - somatie de plata amenda din partea fiscului - copie dupa un proces ... (vezi toată discuția)
Amenda - cum contest? e-marius e-marius Buna ziua, Acum 3 zile sotia a a primit prin posta de la fisc un plic continand: - somatie de plata amenda din partea fiscului - copie dupa un proces ... (vezi toată discuția)