avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Avocat bun
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Avocat bun

Cine imi poate recomanda un avocat foarte bun pentru un divort cu minor? Nu conteaza daca e mai scump...
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 12:30, 6 Februarie 2012
cel mai bine ar fi sa cautati pe acest forum subiecte similare si sa alegeti dvs., in functie de raspunsurile date.de asemenea puteti trimite mesaje private utilizatorilor care s-au confruntat cu probleme similare, ( mai ales ca unii au avut si castig de cauza) si sa va recomande ei avocatul...

o alta ideea ar fi sa postati problema dvs. pe scurt si sa vedeti cine va raspunde dintre avocatii activi pe acest forum.
Multumesc pentru raspuns. Am urmat calea propusa de d-vostra, dar din pacate am gasit avocati buni dar in alte localitati. Am uitat sa mentionez ca sunt din Cluj.
incercati sa cautati care avocati activeaza pe dreptul familiei si sunt din cluj

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recomandare avocat cu experienta dreptul muncii Misogina Misogina recomandare avocat cu experienta dreptul muncii cu birou in Cluj (vezi toată discuția)
Neclaritate Jenu68 Jenu68 Buna ziua! In ultima vreme am postat diferite intrebari si, zic eu, le-am incadrat la categoria corespunzatoare. Din pacate au fost destule la care nu mi s-a ... (vezi toată discuția)
De ce dispar mesajele? tanguera tanguera Am postat ieri un topic nou si in asteptarea unui raspuns (care n-a sosit nici pana acum) am inceput sa caut in ideea ca poate gasesc un raspuns la problemele ... (vezi toată discuția)