avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1348 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Neclaritate
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Neclaritate

Buna ziua!
In ultima vreme am postat diferite intrebari si, zic eu, le-am incadrat la categoria corespunzatoare. Din pacate au fost destule la care nu mi s-a dat nici un raspuns, tacere totala! Nu stiu cum sa interpretez: am pus intrebari prea grele, le-am incadrat gresit sau altceva. Sunt situatii reale care necesita rezolvare, nu intreb ca sa testez capacitatile celor responsabili!
Studiind alte intrebari si raspunsuri de pe forum am vazut ca mai sunt astfel de cazuri. Recomand ca in loc de 'tacere totala' sa se spuna ceva: 'cautati un avocat' sau 'situatie fara iesire', ceva, orice, ca omul sa nu se simta frustrat sau nebagat in seama. Ma gandesc ca moderatorii care sunt de serviciu atunci cand trec cele 24 de ore de la publicarea mesajului si vad ca nu s-a dat nici un raspuns sa faca o astfel de recomandare. E doar o idee, pot fi mai multe si mai bune, eu am vrut doar sa ridic problema. Va multumesc pentru atentie!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 15:49, 4 August 2011
Buna ziua,

Am urmarit cateva din subiectele postate de Dvs. in forum. Aveti dreptate in ceea ce afirmati. Nu sunt eu in masura sa explic de ce colegii mei nu au raspuns intrebarilor postate de Dvs. Insa in Regulamentul forumului se mentioneaza :

Consultantii care participal la discutii in forum o fac voluntar, fara a fi motivati in vreun fel de Avocatnet.ro. De aceea, trebuie sa intelegeti ca nimeni nu este obligat sa raspunda intrebarii dumneavoastra si, cu atat mai mult, nimeni nu este obligat sa va dea un raspuns complet, corect si de actualitate.

www.avocatnet.ro/content/tag...

As dori deasemenea sa va precizez in calitate de moderator al acestui forum ca noi nu avem contract incheiat cu Avocatnet, astfel incat "serviciul" aici il prestam in functie de timpul pe care il avem la dispozitie.
Multumim pentru sugestii, sunt convinsa ca problema ridicata de Dvs. va fi luata in discutie de administratorii forumului.

Va multumesc pentru intelegere.
Cu respect,
Gabriela Ionescu
Ultima modificare: Joi, 4 August 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program facturare si gestiune stocuri m0nique m0nique Va rog sa-mi recomandati un program de facturare si gestiune stocuri care sa indeplineasca urmatoarele cerinte: -sa fie usor de utilizat -sa pot emite ... (vezi toată discuția)
Ajutor - sterge subiecte proprii din site dianazaharia dianazaharia cum se sterg intrebarile si raspunsurile din forum? ????? (vezi toată discuția)
Astept un raspuns adina-cs adina-cs e posibil sa mi se incheie contractul de munca pe termen determinat daca am intrat in concediu medical inainte sami expire contractul? (vezi toată discuția)