avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie KOSOVO
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie KOSOVO

Am nevoie urgent de ajutorul dvs. Rog pe cei care stiu sa-mi spuna ce stampile trebuiesc aplicate pe certificatul de nastere si pe adeverinta de cutuma a unui cetatean din Kosovo si care sunt institutiile din Kosovo care aplica stampilele respective. Stiu doar ca sunt 2 institutii. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: yvk , utilizator 01:35, 8 Februarie 2012
Pai cu romancuta se duce la Seked si isi fac rezidenta si in 10 zile sunt tineri insuratei
Si cine ii face resedinta la Seked? Si ce Sekedul recunoaste Kosovo? Nu-i trebuie stampile?
Da, Ungaria recunoaste Kosovo si stampilele le primeste de la Consulatul Kosovar din Budapesta

Doar noi, spaniolii si slovacii suntem singurii membri UE care nu ii recunosc. Ne e frica de HarCov
Ultima modificare: Luni, 6 Februarie 2012
Alexandru Munteanu, Avocat
Am sa va tin la curent cu rezolvarea acestei spete. E bine de stiut. Multumesc pentru discutii.
Eliberarea vizei s-a facut in conformitate cu art. 29 alin. 2 din Codul comunitar de vize:
În cazul în care statul membru care eliberează viza nu recunoaște documentul de călătorie al solicitantului, pentru aplicarea vizei se utilizează fila separată.
Cu Serbia (si celelalte state apartinand fostei RSF Iugoslavia) avem tratate bilaterale, nu ar fi necesara nici apostilarea, nici supralegalizarea, dar in cazul de fata nu ma pronunt.
Pe documente apare "statul Kosovo" sau "provincia autonoma"?
Ultima modificare: Marți, 7 Februarie 2012
yvk, utilizator

Alte discuții în legătură

Casatorie romanca - kosovar jojogirl jojogirl Buna ziua . Am aceasta situatie. Ma poate ajuta cineva? Eu sunt romanca iar logodnicul meu este din kosovo . As dori sa stiu care sunt optiunile pentru a ... (vezi toată discuția)
Casatorie Mihaelap28 Mihaelap28 Buna ziua,cu o intrebare va deranjez,nepoata mea are dubla cetățenie română_sârbă,provine din o romanca si un sarb ,are pașaport romanesc dar ar vrea si ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetățean ucraina mrcea mrcea Buna ziua Am si eu o întrebare, vreau sa mă căsătoresc cu o persoana cetățean ucrainean si nu știu ce acte trebuie sa aduca cu ea din Ucraina? Daca nu ... (vezi toată discuția)