avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... centrala termica de apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

centrala termica de apartament

Buna seara! Ma numesc Dana. Locuiesc intr-un bloc de apartamente la etajul 2. In planseul dintre etaje, respectiv etajul2 si etajul 1, s-a spart teava de apa calda. Eu din anul 2009, am instalat centrala termica de apartament, nefiind legata la teava de apa calda. Intrebarea mea este urmatoarea: am vreo obligatie financiara legata de schimbarea acestei tevi sau doar obligatia legala de a le permite accesul in locuinta pentru remedierea situatiei? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: danuca_dana , utilizator 10:20, 7 Februarie 2012
Eu am cumparat apartamentul respectiv in anul 2005. Pina in anul 2009, efectiv, m-am rugat de vecinii mei sa reparam coloanele de incalzire , dar pt 350 ron / apartament, au preferat sa ramana fara caldura pana in prezent, probabil si in viitor, respectiv platesc factura de incalzire de la sistemul centralizat si platesc si factura la electrica pt radiatoarele cu care se incalzesc. Prin urmare, nu pt confort am montat centrala, ci am fost nevoita de imprejurari. Eu, oricum le-am comunicat ca nu voi participa financiar la repararea tevii de apa calda de care nu sunt legata, ci doar le permit intrarea in apartament.
Ultima modificare: Marți, 7 Februarie 2012
danuca_dana, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizare plată înlocuire coloane verticale de apă. am centrală proprie, sunt obligat să plătesc și pentru țevile de apă caldă? gabinita20 gabinita20 Buna seara. Locuiesc intr-un bloc construit in 1981 si reabilitat termic acum vreo 5-6 ani, Acum se doreste inlocuirea coloanelor verticale de apa (calda si ... (vezi toată discuția)
Conducta apa rece-proprietate comuna elena_1234 elena_1234 Buna seara, Spuneti-mi daca conducta de apa rece de la bucatarie este proprietate comuna. Presedintele asociatiei spune ca nu si ca trebuie sa suportam ... (vezi toată discuția)
Probleme asociatie proprietari toma_viorica toma_viorica 1.Locuiesc intr-un bloc la care incalzirea se face cu agent termic de la RADET. In urma cu aproape 2 ani mai multi locatari ne-am racordat la reteaua de gaze ... (vezi toată discuția)