avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inregistrare spor in Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inregistrare spor in Revisal

Buna seara.
Daca la contractul de munca s-a facut un act aditional cu adaugarea unui spor de 2% din salariu de baza, numai daca se depaseste un plafon de vanzari ( adica ocazional), il inregistrez in Revisal?
Eu cred ca nu, dar astept si parerile dumneavoastra.
Multumesc.
Luminita
Cel mai recent răspuns: ela david , utilizator 08:31, 8 Februarie 2012
Asa este .. insa ultima parere a dvs este contrara celei exprimate anterior ... ;)
Am sustinut in toate cele 3 postari din acest topic ca sporul se inregistreaza in Revisal.:P
Daca spuneti dvs .. asa o fi ... citez:

So, trebuie inregistrat sporul, asa ocazional cum e el.

si

So, in lunile in care se depaseste acel plafon, deci sporul se acorda, acesta se inregistreaza in Revisal

Este ceva diferenta intre cele doua sustineri .....

=====

In lunile in care nu se depaseste plafonul nu se acorda spor si , prin urmare, nu se inregistreaza in Revisal.
Ei, nu zau?!:)
Sporul se inregistreaza in lunile in care se depaseste plafonul, deci e o actiune ocazionala

OCAZIONÁL, -Ã, ocazionali, -e, adj. 1. Care are loc cu prilejul unui anumit eveniment. 2. Care se ivește întâmplător; accidental, de ocazie. ([ link extern ] )

:P

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul revisal si sporurile nepermanente draganmariana draganmariana Of, am urmatoarea problema: am o societate in care dam spor de sambata si duminica 5% iar spor de sarbatori legale la fel 5 % , acestea sunt prevazute cu act ... (vezi toată discuția)
Revisal - inregistrare lunara modificare cuantum salariu si sporuri ela-ela ela-ela Buna ziua, In raspunsul dat de inspectia muncii se face referire la completarea in registru a oricarei modificari intervenite (lunar sau ocazional) [b]asupra ... (vezi toată discuția)
Sporuri trecute in revisal georgianahandac georgianahandac Buna ziua , cand se trec sporurile in Revisal de la introducerea omului in Revisal sau doar cand se acorda aceste sporuri efectiv ? multumesc (vezi toată discuția)