gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

catacata2011 
	    	Utilizator

catacata2011 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

Ce sa inteleg prin,,dovezi solide??? Si daca se va decide custodia comuna minorul va locui la ambii parinti sa inteleg,,dar cum ramane cu gradinita, scoala?? va trebui sa suporte mereu sa fie transportat de la un parinte la altul,,totusi sunt 600 km !!
 CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
 CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat 	
			 catacata2011 
	    	Utilizator

catacata2011 
	    	Utilizator	    

ciel_bleu	                   

Buna ziua,
Desi am citit pe forum celelalte postari referitoare la subiect, nu imi este clara situatia, deoarce nu reusesc sa inteleg decizia de divort a ... (vezi toată discuția)
	                    ciel_bleu	                   

Buna ziua,
Desi am citit pe forum celelalte postari referitoare la subiect, nu imi este clara situatia, deoarce nu reusesc sa inteleg decizia de divort a ... (vezi toată discuția)

sperantagabi	                   

intro hotarire de divort sa acordat exercitarea autoritati parintesti unia dintre parinti, iar celuilalt isa acordat dreptul de a veghea asupra modului de ... (vezi toată discuția)
	                    sperantagabi	                   

intro hotarire de divort sa acordat exercitarea autoritati parintesti unia dintre parinti, iar celuilalt isa acordat dreptul de a veghea asupra modului de ... (vezi toată discuția)

oana_veciunca	                   

am un copil de 5 luni , nu mai sunt cu tatal acestuia, nu am fost nici casatoriti iar acuma l-am dat in judecata pe tatal copilului pentru custodie....la ... (vezi toată discuția)
	                    oana_veciunca	                   

am un copil de 5 luni , nu mai sunt cu tatal acestuia, nu am fost nici casatoriti iar acuma l-am dat in judecata pe tatal copilului pentru custodie....la ... (vezi toată discuția)