avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii ANGAJARE SALARIAT PT.P.F.A
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

ANGAJARE SALARIAT PT.P.F.A

Detin un p.f.a care are ca obiect de activitate cresterea bovinelor, in data de 20.01.2012 am angajat o persoana pe functia de crescator bovine , iar completarea revisalului in data de 19.01.2012 s-a facut pe CNP titularului de p.f.a si nu pe codul de identificare fiscala , l-am depus la itm si am primit numar de inregistrare si parola.Intrebarea mea este :urmatoarele declaratii pe care trebuie sa le fac , ma refer la 112 le fac pe codul de inregistrare fiscala si nu pe cnp si implicit si pt. celelalte declaratii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:50, 7 Februarie 2012
Revisalul trebuia depus pe CIF si nu pe CNP persoanei care este PFA ... prin urmare, ar trebui sa faceti corectie la datele de angajator si sa mai trimiteti inca odata revisal-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corecție revisal de pe cnp pe cif pfa geogiana09 geogiana09 Buna seara,am următoarea problema si va rog sa ma ajutati.Am o angajată din 05.08.2029 pe un P.F.A. pt care am transmis revisalul iar la date angajator am ... (vezi toată discuția)
Impozit pfa, chitanta pe pf (cnp). nu cred ca e bine Lao Mayer Lao Mayer Buna seara! Am si eu o mica mare nedumerire, pe care as vrea sa o lamuresc, cu ajutorul dumneavoastra: Astazi am fost sa-mi platesc impozitul pentru PFA ... (vezi toată discuția)
Cabinet medical individual - medic cu activitate suspendata pentru cic doringhent doringhent Avem o situatie interesanta. Un cabinet medical individual care e incadrat la profesii liberale(medic dentist) are angajat un alt medic cu carte de munca. ... (vezi toată discuția)