avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Majorare pensie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Majorare pensie de intretinere

Buna ziua,
Am depus la judecatorie pentru a cere marirea pensiei de intretinere stiind ca tatal meu lucreaza in olanda cu carte de munca iar judecatorul a stabilit marirea pensiei dar nu vrea sa puna oprire pe salariu.In 2008 am mai avut o cerere de marire iar atunci au pus oprire pe salariu.Dupa cateva luni a adus adeverinta ca nu mai lucreaza iar pensia s-a stabilit la 150 lei.Acum am aflat locul de munca din nou dar judecatorul nu vrea sa puna oprire pe salariu.In asemenea caz ce e de facut?Ce norme ale uniunii europene sunt in vigoare pentru acest caz?Va multumesc!
V-am dat doua variante mai sus, una eu, una colegul freeelis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea unui titlu executoriu european desirelia75 desirelia75 care sunt pasii ce trebuie urmati in urmatoarea situatie : am o hot definitiva si irevocabila prin care fostul sot e obligat la plata unei pensii de ... (vezi toată discuția)
Cum se pune în executare o hotărâre privind modificarea pensiei de întreținere a minorului când tatăl locuiește într-o țară ue? annahm11 annahm11 Situatia este urmatoarea: In urma hotararii definitive si irevocabile s-a decis majorarea pensiei de intretinere minor. Tatal locuieste intr-o tara UE iar mama ... (vezi toată discuția)
Am o hotărâre judecătorească pentru pensie de întreținere, însă tatăl minorului lucrează și domiciliază în spania. cum poate fi pusă în executare? Corinas Corinas Buna ziua! Am o hotarare judecatoreasca pentru pensie de intretinere, insa nu stiu cum va fi pusa in executare avand in vedere ca tatal baiatului lucreaza ... (vezi toată discuția)