avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Constructie balcon
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Constructie balcon

Vreau sa construiesc balcon la parter.Mentionez ca vecinul de deasupra are balcon,eu urmand sa-l construiesc exact sub acesta al vecinului.Ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: Av. Marian Bîrlădeanu , Avocat 18:26, 4 Noiembrie 2008
Pentru a construi un balcon este nevoie de autorizatie de constructie.
Pentru a avea autorizatie de constructie este nevoie si de acordul Asociatiei de proprietari.
Autorizatiile de construire se emit de presedintii consiliilor judetene, de primarul general al municipiului Bucuresti, de primarii municipiilor, sectoarelor municipiului Bucuresti, ai oraselor si comunelor pentru executarea lucrarilor.

Autorizatia de construire se emite in cel mult 30 de zile de la data inregistrarii cererii, pe baza documentatiei depuse la administratia publica locala , care va cuprinde:

a) certificatul de urbanism;
b) dovada titlului asupra terenului si/sau constructiilor;
c) proiectul pentru autorizarea executarii lucrarilor de constructii;
d) avizele si acordurile legale necesare, stabilite prin certificatul de urbanism;
e) dovada privind achitarea taxelor legale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberarea autorizatiei de constructie lotica lotica Care este termenul legal de eliberare a unei autorizatii de constructie de catre administratia locala? In baza carei legi? Daca administratia locala tot amana ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie si pe numele meu dar pe pamantul parintilor eleili eleili Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca pot fi trecuta si eu pe autorizatia de constructie a unei case ce se va construi pe pamantul parintilor, intrucat voi ... (vezi toată discuția)
Termen de eliberare autorizatie de construire iricris iricris As dori sa ma ajutati cu urm.probl.Care este termenul legal de eliberare de catre primarie a autorizatiei de construire a unui gard de la mom.depunerii ... (vezi toată discuția)