avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Firmã de publicitate
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Firmã de publicitate

Buna ziua .
Am o firma de publicitate , care mi-a mers destul de bine pana acum . Acum vreau sa intru pe alt segment de clienti cu publicitatea de tip "cupon". Sunt practic acele pachete promotionale care contin mai multe tichete ce ofera reduceri la diferite obiecte/servicii. Vreau sa stiu daca aceasta "cuponiada" , mai exact daca acest tip de publicitate este cumva inregistrat la OSIM si daca poate fii folosit de orisicine .
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cabinet de proprietate industriala RALUCA ARDELEANU , Consultant proprietate industriala 09:28, 8 Februarie 2012
Buna ziua. Ca sa fie inregistrata la OSIM aceasta activitate cred ca ar trebui sa fie ca brevet. Insa, ma indoiesc. In principiu activitatea de publicitate - indiferent sub ce forma- poate fi desfasurata de oricine, sub denumirea/marca proprie. Cel putin asta este opinia mea. Daca alti colegi au alte opinii, mai avizate, rog sa posteze. Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marca comunitara vs marca nationala! 2006 vs 2005 SC MARCULESCU&ASOCIATII SRL SC MARCULESCU&ASOCIATII SRL Stimati colegi, cum mai multe opinii si sfaturi avizate sunt de folos, va rog sa va exprimati punctul de vedere cu privire la urmatorul aspect: o societate ... (vezi toată discuția)
Monitorizarea marcilor Cabinet de proprietate industriala RALUCA ARDELEANU Cabinet de proprietate industriala RALUCA ARDELEANU Stimati colegi, Poate ati aflat intre timp ca din 10 mai 2010 va intra in vigoare noua lege a marcilor. Principala modificare este aceea ca OSIM nu mai ... (vezi toată discuția)
Denumire bar diferita de numele sc ContSters330987 ContSters330987 Societa comerciala srl se cheama intr-un fel(pentru ca se ocupa si cu altceva ), barul ce il voi deschide in cadrul societatii la sediul secundar se poate ... (vezi toată discuția)